Szádvári élménybeszámoló, avagy a “Szádvári Uradalom” Bubenkó Gábor objektívén keresztül.

Az idei vármentésen sem tudtunk elbújni Bubenkó Gábor kamerájának objektíve elől. :) …persze nem is nagyon akartunk, hiszen lopva már figyeltük, hogy éppen melyik ároknál tart Gabi bá’, és éppen kit faggat kedvenc váráról. Titkon már summáztuk magunkban gondolatainkat, hogy: melyik árokban vagyunk, mi a feladatunk, mit keresünk és mit találtunk már, majd a lányok igazgatni kezdék hajukat, mi pedig verejtékünket próbáltuk elrejteni…

A “Szádvári Uradalom” őrzője és megörökítője: Bubenkó Gábor

Gábor, már a Szádvárért Baráti Kör születése óta dokumentálja életünket, munkánkat, sőt, amikor éppen nem az állványt és kameráját cipeli interjú alanyra vadászva, akkor bizony szerszámot ragad és a fiatalokat megszégyenítő lendülettel áll be közénk földet “dobálni” vagy csákányozni. Mindig ott van, ahol történik valami, legyen az tábla avatás a Várhegy aljában, vagy egy soron kívüli közgyűlés, biztosak lehetünk abban, hogy fényképezőgépe mindig ránk irányul.  Legjobb csoportképeinket is mindig neki köszönhetjük, legyen az havas háttérrel készülő, vagy vibráló forróságban megszülető. Ilyenkor Gábor nyakába akasztjuk saját fényképezőinket és türelmesen mondjuk egymás után tucatszor, hogy: csííííz :)

Augusztusban ismét készült rólunk egy kisfilm, melyben kicsi és nagy, fiatal és idősebb mind a kamera elé állt és ki-ki a maga vérmérsékletével vagy éppen profizmusával mesélt és válaszolt Gábor kérdéseire. Nézd meg és találd meg magad a nyilatkozók között, majd mutasd meg büszkén családtagjaidnak és barátaidnak, hogy igen, itt jártál Szögligeten és részt vettél a VI. Vármentő Héten!

Köszönjük Gábor, hogy – most is – megörökítettél bennünket!

Bubenkó Gábor kisfilmjeit fogadjátok szeretettel!

A vármentő hétről készült kisfilmek Bubenkó Gábor oldalán tekinthetőek meg, itt!

Szerk.: vigi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − tizenegy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..