Ha szeretnél egy jó közösség tagja lenni és kedvet érzel hozzá, hogy részt vegyél Magyarország egyik méltatlanul elfeledett romvárának megmentésében az Aggteleki-karszt egyedülálló természeti kincseinek díszletében, akkor

CSATLAKOZZ!

Ha gondolod, beléphetsz egyesületünkbe, melynek a követelménye a tagdíj megfizetése (jelenleg 1000,- Ft/hó), illetve évente egy alkalommal részvétel a Vármentő Napokon.

Tagjainknak – aktuális anyagi helyzetünk függvényében – kedvezményes szállás és étkezési lehetőséget biztosítunk.

Ha a rendes tagsággal járó kötöttségeket nem vállalod, akkor pártoló tagként is segítheted a Szádvárért Baráti Kör munkáját, ami nem jár – az Alapszabály betartásán kívül – egyéb kötelezettséggel; amikor időd engedi és kedvet érzel hozzá, akkor besegíthetsz a munkákba.

Ha csak kíváncsi vagy a várra és szívesen töltenél el pár napot a város zajától távol, a természet lágy ölén, természetesen akkor is várunk szeretettel!

Csapatépítő tréningek résztvevőit is szívesen látjuk a vármunkákon, ahol a munka mellett, vidám hangulatban csiszolódhatnak össze a munkahelyi közösségek.

Belépési nyilatkozat    (Microsoft Word dokumentum)

Légy részese te is Szádvár újjászületésének!
Ne feledd, tiéd a vár!

Szádvár rád vár!


Hozzászólások

Csatlakozz! — 7 hozzászólás

 1. Tisztelt Baráti Kör!

  Az elmúlt év szeptemberében volt szerencsém látni a várat,ez úton gratulálok kitartó lelkes munkájukhoz,amihez szeretnék csatlakozni!

  Üdvözlettel:
  Kovács Flórián

 2. Szeretnék csatlakozni,a vármentő csapathoz anyagi,és fizikai segítséggel egyaránt!

  Mindössze információt kérek a “a hol,és mikor”?!

  Üdvözlettel,egy nagy vár barát rajongó!

  Kovács Flórián

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>