Ha szeretn√©l egy j√≥ k√∂z√∂ss√©g tagja lenni √©s kedvet √©rzel hozz√°, hogy r√©szt vegy√©l Magyarorsz√°g egyik m√©ltatlanul elfeledett romv√°r√°nak megment√©s√©ben az Aggteleki-karszt egyed√ľl√°ll√≥ term√©szeti kincseinek d√≠szlet√©ben, akkor

CSATLAKOZZ!

Ha gondolod, bel√©phetsz egyes√ľlet√ľnkbe, melynek a k√∂vetelm√©nye a tagd√≠j megfizet√©se (jelenleg 1000,- Ft/h√≥), illetve √©vente egy alkalommal r√©szv√©tel a V√°rmentŇĎ Napokon.

Tagjainknak – aktu√°lis anyagi helyzet√ľnk f√ľggv√©ny√©ben – kedvezm√©nyes sz√°ll√°s √©s √©tkez√©si lehetŇĎs√©get biztos√≠tunk.

Ha a rendes tags√°ggal j√°r√≥ k√∂t√∂tts√©geket nem v√°llalod, akkor p√°rtol√≥ tagk√©nt is seg√≠theted a Sz√°dv√°r√©rt Bar√°ti K√∂r munk√°j√°t, ami nem j√°r – az Alapszab√°ly betart√°s√°n k√≠v√ľl – egy√©b k√∂telezetts√©ggel; amikor idŇĎd engedi √©s kedvet √©rzel hozz√°, akkor beseg√≠thetsz a munk√°kba.

Ha csak kíváncsi vagy a várra és szívesen töltenél el pár napot a város zajától távol, a természet lágy ölén, természetesen akkor is várunk szeretettel!

Csapat√©p√≠tŇĎ tr√©ningek r√©sztvevŇĎit is sz√≠vesen l√°tjuk a v√°rmunk√°kon, ahol a munka mellett, vid√°m hangulatban csiszol√≥dhatnak √∂ssze a munkahelyi k√∂z√∂ss√©gek.

Belépési nyilatkozat    (Microsoft Word dokumentum)

L√©gy r√©szese te is Sz√°dv√°r √ļjj√°sz√ľlet√©s√©nek!
Ne feledd, tiéd a vár!

Sz√°dv√°r r√°d v√°r!

csapat_tabla


Hozzászólások

Csatlakozz! — 7 hozz√°sz√≥l√°s

 1. Kedves Flórián,
  k√∂sz√∂nj√ľk sz√©pen az elismer√©st, √©s szeretettel v√°rjuk rendezv√©nyeinken! :)
  Üdvözlettel,
  SzBK

 2. Tisztelt Baráti Kör!

  Az elm√ļlt √©v szeptember√©ben volt szerencs√©m l√°tni a v√°rat,ez √ļton gratul√°lok kitart√≥ lelkes munk√°jukhoz,amihez szeretn√©k csatlakozni!

  Üdvözlettel:
  Kovács Flórián

 3. Szeretn√©k csatlakozni,a v√°rmentŇĎ csapathoz anyagi,√©s fizikai seg√≠ts√©ggel egyar√°nt!

  Mind√∂ssze inform√°ci√≥t k√©rek a “a hol,√©s mikor”?!

  Üdvözlettel,egy nagy vár barát rajongó!

  Kovács Flórián

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tag-ek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>