Kérjük, RENDELKEZZEN ADÓJA 1%-val SZÁDVÁR JAVÁRA!

A személyi jövedelemadóról szóló 1996. évi CXXVI. törvény lehetővé teszi, hogy magányszemélyek nyilatkozattal rendelkezzenek a befizetett adójuk 1%-ról – többek között – az olyan, alapszabálya szerint közhasznú tevékenységet meghatározott ideje folytató társadalmi szervezetek javára, amelyeket a bíróság a rendelkező nyilatkozat évének első napja előtt legalább 3 évvel nyilvántartásba vett.

A fentiek szerint a Szádvárért Baráti Kör 2010. évtől vált jogosulttá arra, hogy a felajánlott 1%-ról a javára rendelkezzenek.

Amennyiben egyesületünk céljait támogatásra méltónak találja, kérjük rendelkezzen Szádvár javára, adószámunk (19332338-1-05) feltüntetésével!

Letölthető és nyomtatható nyomtatványaink az 1% adóutalás kapcsán (a .doc és .docx változatnál használja a letöltés/nyomtatás esetén a fejlécben megjelenő Szerkesztés engedélyezése opciót):
PDF, doc , docx

A jogszabályi változások és az elektronikai fejlesztések nyomán ügyfélkapun keresztül is lehetséges – az ott írtak szerint – támogatása felajánlása.

TÁMOGATÁS

Amennyiben módjában áll, kérjük támogassa egyesületünket adomány formájában is!

Számlaszámunk:

OTP-11734152-20030982
(SWIFT-Code: OPTVHUHB)

További felajánlásokat a nemzetközi adománygyűjtő portálon (Globalgiving.com) tehet, amelyre Magyarországról egyedül a Szádvárért Baráti Kör kerülhetett fel érdemei elismeréseként.

blank

Felajánlását előre is megköszönjük!

A Felajánlásokról az igénybe vehető adókedvezmények kapcsán igazolást kérésére állítunk ki.

Adományának sorsát nyomon követheti a Pénzügyi beszámolók menüpontban, illetve személyesen a Vármentő Napokon.

blank