Sz√°dv√°rra h√≠vunk, hogy k√∂z√∂sen fedezz√ľk fel Magyarorsz√°g egyik legnagyobb ter√ľletŇĪ v√°r√°nak titkait!

Csatlakozz hozz√°nk!

Rád vár Szádvár! Tiéd is a Vár!

V√ĀRMENTŇź NAPOK

Egyes√ľlet√ľnk legfontosabb, imm√°r hagyom√°nny√° v√°lt programja, melyre minden √©v tavasz√°n √©s ŇĎsz√©n ‚Äď √°ltal√°ban m√°rciusban √©s okt√≥berben ‚Äď ker√ľl sor. A tags√°gon k√≠v√ľl a k√∂z√∂s munk√°ban¬†r√©szt vesznek Partnereink, az orsz√°g minden ter√ľlet√©rŇĎl, illetve a hat√°r t√ļloldal√°r√≥l √©rkezŇĎ √∂nk√©ntesek, valamint a hivatalos szervek k√©pviselŇĎi.

A k√©tnapos rendezv√©nyen a visszaj√°r√≥k √ļjra √°t√©lhetik mindazokat az √©lm√©nyeket, melyek miatt rendszeresen felkeresik Sz√∂gligetet. Ha valaki m√©g csak most¬†bar√°tkozik a gondolattal, hogy szeretn√© megismerni a Sz√°dv√°r√©rt Bar√°ti K√∂rt √©s seg√≠teni munk√°nkat, akkor erre itt az alkalom!

A meg√©rkez√©s izgalma, reggel a v√°rba vezetŇĎ kaptat√≥ legyŇĪr√©se, v√°llon a szersz√°mokkal, a v√°rfalak k√∂zt eg√©sz nap v√©gzett k√∂z√∂s munka, az esti besz√©lget√©sek kiszak√≠tanak a h√©tk√∂znapokb√≥l, √©s m√≥dot adnak arra, hogy ilyen form√°ban is hozz√°j√°ruljunk kultur√°lis √∂r√∂ks√©g√ľnk, Sz√°dv√°r megment√©s√©hez.

Mivel a j√°rv√°ny√ľgyi int√©zked√©sek lehetŇĎv√© tett√©k, √≠gy a XXIX. V√°rmentŇĎ Napokat 2020. okt√≥ber 23-24-√©n rendezt√ľk meg.¬† ErrŇĎl¬† tagt√°rsunk cikk√©ben be is sz√°molt.

A 2021. tavasz√°n esed√©kes v√°rment√©st, a XXX. V√°rmentŇĎ Napokat 2021. m√°rcius 13-14-√©n szerett√ľk volna megtartani, de ezt a j√°rv√°nyhelyzet m√©gsem teszi lehetŇĎv√©.
Sokan √©rdeklŇĎdtetek a m√°rcius 15-i h√©tv√©g√©re tervezett v√°rment√©s√ľnk ir√°nt, amit nagyon k√∂sz√∂n√ľnk! Sajnos azonban az esem√©nyt nem tudjuk megtartani!
Ahogy a sajt√≥b√≥l m√°r √©rtes√ľlhettetek r√≥la, a j√°rv√°ny√ľgyi vesz√©lyhelyzetet a korm√°ny meghosszab√≠totta 2021. m√°rcius 15-ig. √ćgy sajnos a l√©tsz√°mkorl√°tok ‚Äď √©s az √©sszerŇĪs√©g – miatt rendezv√©ny√ľnk elmarad. Sajn√°ljuk √©s rem√©lj√ľk mielŇĎbb p√≥tolhatjuk, term√©szetesen szeretettel v√°rva minden √©rdeklŇĎdŇĎt! Ha a p√≥tl√°s lehetŇĎv√© v√°lik, azonnal √©rtes√≠t√ľnk mindenkit, facebook oldalunkon √©s itt is.

NY√ĀRI V√ĀRMENTŇź H√ČT

2020 nyar√°n, augusztus 3. √©s 8. k√∂z√∂tt a XII. V√°rmentŇĎ Hetet rendezt√ľk meg. A besz√°mol√≥ itt olvashat√≥ a h√©trŇĎl.

2019. okt√≥ber 21-tŇĎl – a Nemzeti V√°rprogram munkat√°rsai dolgoztak a v√°ron. IdŇĎk√∂zben a munk√°latokat hivatalosan is befejezt√©k.

Sz√°dv√°r r√°d v√°r! Szerezz vel√ľnk √ļj √©lm√©nyeket!

√Ėssze√°ll√≠totta: dr. Kov√°cs Lajos