XXVII. Vármentő Napok – jelentkezési felhívás

Kedves Barátaink, Szádvár-Udvarhölgyek és Szádvár-Lovagok!
Szeretettel várunk a XXVII. Vármentő Napokra, melynek időpontja 2019. október 25-26.(péntek-szombat)!

Szádvár a Te segítségeddel is egyre szebb lesz, mert mindig találunk ritkítani való növényzetet és szétszórva fekvő köveket, melyeket deponálni tudunk az állagmegóvási munkák megkönnyítésére! Idén ráadásul úgy tűnik lehetőségünk lesz belelátni / segíteni a Nemzeti Várprogram kivitelezési munkálataiba is!

A szállásunk Szögliget gyönyörű fekvésű Major vendégházában lesz. Érkezni és a szállásokat elfoglalni legkorábban csütörtökön este, hazautazni pedig legkésőbb vasárnap reggel lehet – persze saját szervezésben érkezhettek korábban és maradhattok tovább is!A Szádvárért Baráti Kör szervezésében tehát október 24-25-26. (Cs-P-Sz) éjszakára lehet szállást igényelni, 2500 Ft / fő / éj áron.

Minden éjszakához vacsorát és reggelit biztosítunk, 900 + 300 Ft -ért. A menüt a jelentkezések után közöljük. Különleges étkezési igényed jelezd (vegetariánus, cukorbeteg,stb.) Ebédet a pénteki és szombati napra nem szervezünk, kérjük hozzatok fel magatokkal a várba szendvicset, valamilyen harapnivalót. Ha a hagyományoknak megfelelően a szombati ebédet mégis Szádvár Szakácsa szolgálja majd fel, akkor ezt jelezni fogom.

A költségeket a megérkezéskor a helyszínen, készpénzben kell befizetni.

Ha van pár perced, akár most is kitöltheted a jelentkezési lapot, de kérem, hogy legkésőbb október 20. 24.00 óráig küldd el!

Jelentkezésedet akkor is várjuk, ha nem igényelsz szállást és étkezést!
Ez azért fontos, hogy a létszám alapján a várbeli munkát tervezni tudjuk.

A jelentkezési lapot itt találod:
Ha mégis email-ben szeretnél jelentkezni, kérlek add meg, hogy mely napokon tartasz igényt szállásra, reggelire és vacsorára! Mail: szervezes@szadvar.hu
Ne feledd: Tiéd a Vár!
Szádvár Rád Vár!
Üdvözlettel: Dobos János
Szádvárért Baráti Kör
www.szadvar.hu
+36-30-621-9825

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 2 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..