XXI. Vármentő Napok

Kedves Várbarátok!

A Szádvárért Baráti Kör idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. 2006. októberében gyűltünk először össze Szögligeten, és ekkor kezdtük meg a romjaiban heverő vár megmentésére és népszerűsítésére irányuló munkánkat. Szeretettel várunk mindenkit, aki e tíz év során segített, dolgozott céljaink valóra váltásában! Lássátok mindannyian élőben is munkátok eredményét!

A Lisztes-bástya
A Lisztes-bástya 2006-ban

Idén a XXI. Vármentő Napokra 2016. október 7-8-án, pénteken és szombaton kerül sor. A szállásokat október 6. napján, csütörtökön délután-este lehet majd elfoglalni, a távozás napja 2016. október 9., vasárnap.

Ezen a hétvégén elsősorban a vár területén időközben újra elterjedt lágyszárú gyomnövények és fásszárú sarjak irtása a cél, továbbá előre láthatóan a Szádvárért Baráti Kör október 8. napján este ünnepi közgyűlésen emlékezik meg a megtett útról, ahová mindenkit szeretettel várjunk!

A XXI. Vármentő Hét részleteiről hamarosan újabb információkkal szolgálunk.

Találkozzunk októberben Szádváron! Szádvár ismét Rád vár! Tiéd is a Vár!

Szádvárért Baráti Kör

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + tizenöt =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..