KezdőlapVárjáró MagazinVárjáró Magazin 23. szám

Hozzászólások

Várjáró Magazin 23. szám — 6 hozzászólás

  1. Ezen képeket,írásokat nagy örömmel néztem és olvastam.Büszkeség töltött el, hogy e vidékről származom.Nem különben azért is mert,hogy vannak ilyen emberek, mint Gábor.

  2. Kedves Gábor! Én is végtelenül örülök hogy válaszolt a kérdésemre “De hol a recept”? A legenda, amit “majdnem” elhittem, kiváncsivá tett, ki az aki időt szentelt erre a hosszú válaszra! Igy találtam rá erre a sok gyönyörű fotóra, és kedves történeteire, ill. a Várjáró Magazinra, amit alig várok hogy itt böngészhessem majd. Két fiam /Bagyinszki János, B. Zoltán szintén a Várak szerelmesei, sőt még dédunokáim is, János fiam pedig a Tátra szerelmese, több mont 5o évet éltünk Barcikán, és minden hónapban a Tátrába vitte a diákokat és a családot, 25-3o km-t is gyalogoltunk néha egy-egy túrán, Zoltán fiam albumai
    a 100 Magyar Vár, Magyar Kastélyok, Erdélyi Várak, stb., stb. /www.bagyinszki.eu! További sikeres ásást… jó egészséget,és gratulálok Önnek! Üdvözlettel Bné, Ilona Győri

  3. Kedves Gábor!
    Köszönöm, hogy olvashattam, láthattam fenti összeállításodat. Szép élményt nyújtott.
    Olvasása után pedig itt ragadtam a Szádvárért Baráti Kör oldalon, melyen kb. már 2 órája böngészek, mivel annyi érdekes olvasni valót találtam.

  4. Lenyűgöz az az elszántság, az a hatalmas akaraterő, amivel szülőhelyed múltját kutatod. Ismerve habitusodat, biztos vagyok benne, hogy sok ilyen ” közkincs” kerül még a szemünkelé. Ehhez a munkához kívánok jó erőt és egészséget!

  5. Kedves Gábor!
    Gyönyörűek a fotók és megható az igyekezet, amivel felkutatod – amíg lehet – a még élő hagyományokat. Nem utolsó sorban pedig végre Szádvár is szerepel a Várjáróban! :-)
    Köszi!

  6. Kedves Gábor barátom!
    Nagy örömmel olvastam végig a szádvári legendákból font élményeidet, amelyek összekötik a régmúlt időkre emlékeztető várrom históriáját a szögligeti lakosokkal. Bizony emlékezni illik, sőt kell arra a történelmi helyszínre, ahonnét messzi vidéknek parancsoltak a Bebekek. Őket már elsöpörte a történelem szele, de lábnyomaikat keresni mindannyiunknak gyönyörűséget okoz. Várjuk hát a jövő évi szép időt, hogy ismét kutassuk Szádvárt, a feneketlen múltnak mély kútját!
    Ebben továbbra is hű társad: Nagyon Várbarát

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>