KezdőlapBeszámolókRégészeti feltárás Szádvár külső várában

Hozzászólások

Régészeti feltárás Szádvár külső várában — 4 hozzászólás

  1. Kedves Péter!
    Szeretettel várjuk mi is, és örömünkre szolgál, ha fellátogat a várhoz.
    Kellemes túrát, jó pihenést hozzá!
    Szádvárért Baráti Kör

  2. Nagy örömömre szolgált a Várak, kastélyok, templomok lap rendszeres vásárlójaként a vár feltárásának híreit olvasni, majd a honlapot megtalálva a részletesebb ismertetőket, tájékoztatókat. Valamikor a Szalamandra-tanyán megszálltam beosztottjaimmal, ott hallottam először a várról, erdész beosztottam (helybéli, Putnokon él) mutatta messziről, majd Derenk romjaihoz is elvitt, ahol azóta már többször jártam. A várat is meg fogom nézni, ha addig élek is!
    Erőt és kitartó, jó munkát kíván egy nyugdíjas erdész, Lukáts Péter

  3. Az augusztusi munkálatokkal gyermekkori álmom valósult meg: szakmai irányítás alatt egy várromban áshattam a régmúlt idők titkait fürkészve. A Szádvárért Baráti Kör tagjai és pártolói szorosan együttműködve, terveiket egyeztetve a műemlékvédelmi szervezetekkel minőségi fejlődést tudtak véghezvinni. Hiszen a kezdeti – soha el nem hanyagolható — bozótirtás mellett már a roskadozó kőfalak állagvédelmét is esztendők óta fel tudták vállalni, amit most megkoronázott a nagy létszámmal végrehajtott régészeti feltárás hete. Csak így tovább várbarátaim! :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>