XXVI. Vármentő Napok – felhívás

Kedves Vármentők!

fotó: Mihály Viktória, 2019. január 22.

Bár még a hó és az ónos eső az úr, reméljük lassan vége a hosszú téli estéknek és a hideg napoknak, és újra találkozhatunk Szádvárunkban! Szeretettel várunk a XXVI. Vármentő Napokra, melynek időpontja 2019. március 15-16. (péntek-szombat).

A tavaly őszi vármentésen rekordot döntött a résztvevők száma, emiatt nagyon látványos és eredményes volt a munka – köszönet illet mindenkit, aki segített! Hálánkat fejezzük ki annak a közel 50 győri diáknak és kísérőiknek is, akik talán a legnagyobb utat tették meg azért hogy segíthessenek!

Az idén is fő feladatunk az lesz, hogy a falak körül szétszóródott laza köveket összegyűjtsük és felhalmozzuk a későbbi állagmegóvásokhoz. Kérjük, hogy ehhez a munkához erős munkáskesztyűt hozz magaddal! De biztosan maradt még ritkítandó növényzet is, aki nem tud, vagy nem szeretne köveket emelni, a Göller ollót se hagyja otthon!

A szállást még egyeztetjük, vagy a Szalamandra turistaházban, vagy Szögligeten található vendégházakban szállunk meg. Erről természetesen még további tájékoztatást küldünk. Érkezni és a szállásokat elfoglalni már csütörtökön este lehet, a hazautazás pedig vasárnap reggel lesz. Ennek megfelelően március 14-15-16. (Cs-P-Sz) éjszakára lehet szállást igényelni, előreláthatóan 2500 Ft-os éjszakánkénti áron.

Minden éjszakához vacsorát és reggelit szervezünk, 900 + 300 Ft -ért. A menüt a jelentkezések után közöljük. Ebédet a pénteki napra nem szervezünk, kérjük hozzatok fel magatokkal a várba szendvicset, valamilyen harapnivalót. Viszont a szombati ebédet a hagyományoknak megfelelően Szádvár Szakácsa szolgálja majd fel!

A költségeket a megérkezéskor a helyszínen, készpénzben kell befizetni.

Kérjük, jelentkezésedet legkésőbb március 8. 24.00 óráig küldd el, és add meg, hogy mely napokon tartasz igényt szállásra, reggelire és vacsorára,

Jelentkezésedet akkor is várjuk, ha nem igényelsz szállást és étkezést!
Fontos, hogy a létszám alapján a várbeli munkát tervezni tudjuk.

Ide kattintva további fontos tudnivalókat találsz.

Ne feledd: Tiéd a vár!
Szádvár Rád vár!

Köszönettel és tisztelettel:

Dobos János fb elnök, SzBK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − egy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..