XXIV. Vármentő Napok

Kedves Várbarátunk!

Szádvár 2018. január 30. (fotó Vicsics Attiláné, Szögliget képekben! )

A Szádvárért Baráti Kör nevében szeretettel meghívunk a következő vármentésre, a XXIV. Vármentő Napokra, melyet 2018. március 16-17. (péntek-szombat) napokon rendezünk.

A jó hír, hogy idén ez egy négynapos hosszú hétvége, a péntek is szabadnap, ezért nem kell szabadságot kivenni! Persze elképzelhető, hogy “érthetetlen” okokból nem mindenki választja majd az önkéntes munkát erre a hétvégére. De aki velünk tart, az jó eséllyel testileg és lelkileg feltöltődve, átlényegülve térhet vissza a hétköznapok szürke, friss levegőtől és lenyűgöző panorámától általában mentes világába.

Reméljük még nem késtünk el, és e levél elolvasása után beírjátok a naptárba erre a hosszú hétvégére hogy: “Szádvár”.

Az őszi vármentésen nagyon eredményes volt a bozótirtás – köszönjük mindenkinek, aki segített! Ezért most a falak körül szétszóródott laza köveket fogjuk összegyűjteni és halmozni a későbbi állagmegóvásokhoz. Kérjük, hogy ehhez a munkához erős munkáskesztyűt hozzatok magatokkal. Persze maradt még levágandó növényzet is, aki nem tud vagy nem szeretne köveket emelni, a Göller-ollót se hagyja otthon!

A vármentő napokra ezúttal is a Szögligeten, festői környezetben található Major Vendégházat foglaltuk le. Már a Nemzeti Ünnepen, csütörtökön lehet érkezni, és vasárnap reggel lesz a hazautazás.

Ennek megfelelően szállást március 15-16-17. (Cs-P-Sz) éjszakára lehet igényelni, 2500 Ft-os éjszakánkénti áron. Minden éjszakához vacsorát és reggelit szervezünk, 1000 + 300 Ft -ért. A menüt a jelentkezések után közöljük. A költségeket a megérkezéskor a helyszínen, készpénzben kell befizetni.
Kérlek, jelentkezésedet legkésőbb március 7. 24.00 óráig küldd el, és add meg, hogy mely napokon tartasz igényt szállásra, reggelire és vacsorára,

Jelentkezésedet akkor is várjuk, ha nem igényelsz szállást és étkezést! Jelentkezni a szervezes@szadvar.hu  mailon lehet.
Fontos, hogy a létszám alapján a várbeli munkát tervezni tudjuk.

Általános tudnivalók

Ne feledd: Tiéd a vár!
Szádvár Rád vár!

SzBK

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizenhét =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..