XIX. Vármentő Napok

XIX. Vármentő Napok – Ismét rád vár Szádvár!
2015. október 23-24.

Jelentkezni október 15-ig lehet, a szervezes@szadvar.hu levélcímen.

Elrepültek a gólyák, a nyári nap perzselő ereje alábbhagyott, a fák zöld lombkoronái megfakultak. Elmúlt a nyár, véget ért a forróság és az augusztusi Vármentő Hét nyújtotta élmények is emlékké szépültek.

Ezért eljött az idő, hogy ismét ráhangolódjunk a legfőbb őszi programunkra. Mi lehet szebb, jobb és kellemesebb, mint vidám hangulatban, baráti társasággal várat menteni Szögliget felett?

ezgif.com-optimizeopra1

A szokásos őszi Vármentő Napok idén is a nemzeti ünnepkor lesz, október 23-án (pénteken) és 24-én (szombaton). Érkezés már 22-én délután, távozás 25-én reggel. Ezúttal a fő feladat a nyári ásatás során kitermelt kövek áthelyezése lesz, de nem feledkezhetünk meg a felnőtt sarjak ritkításáról sem.

ezgif.com-optimizeopra2

Ha érdekel a dolog, hozz magaddal: védőfelszerelést (kesztyű, időjárásnak megfelelő ruházat, zárt cipő), és aki a sarjak ritkításában szeretne jeleskedni:  Göller-ollót, metszőollót, baltát, fűrészt.

A jelentkezők számára igénylés szerint a szögligeti vendégházakban szálláshelyet biztosítunk, továbbá vacsorát, de ezek nem ingyenesek. A szállások konyhái alkalmasak reggeli elkészítésére, de előzetes jelzés alapján reggelit is tudunk térítés ellenében biztosítani. A szállások árai előre láthatóan – a szállásoktól függően – 2500-3000 Ft /fő/éj, a vacsoráé 1200 Ft/fő, az esetlegesen igényelt reggelié 800 Ft/fő. Ez napi 4500-5000 Ft/fő, teljes ellátás igénylése esetén.

Jelentkezés tehát: október 15-ig, szervezes@szadvar.hu

Töltsük barátokkal az ünnepeket, dolgozzunk, pihenjünk és szórakozzunk együtt ismét Szádváron. Ha még sosem jártál ott, de szívesen csatlakoznál a vármentők közé, akkor azért gyere, ha pedig már voltál, akkor szeretettel visszavárunk!

Ne feledd: Tiéd a vár! Szádvár most is vár rád!

Szádvárért Baráti Kör

(kép: Vígvári Tamás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..