KezdőlapVárjáró MagazinVárjáró Magazin 15. szám

Hozzászólások

Várjáró Magazin 15. szám — 5 hozzászólás

  1. Én meg remélem, hogy nem jut erre sorsa a többi vár! Bár a Bujákinak már mindegy, mert odaépítettek egy rohadt nagy szállodát az aljába…

  2. Ajánlom a 120 fős Regéc erőfeszítéseit minden hasonló még álló és megmenthető műemlékkel rendelkező település figyelmébe.Zseniális ami itt történik.remélem Szádvár Buják és Vitány vár is hasonló fejlődésen fog átesni.Nagy gratula a falu vezetésének lakosainak a vármentésben részt vevő minden önkéntesnek.

  3. Gratulálok a regéci cikk szerzőjének, Simon Zoltán régésznek az igen jól sikerült írásához. Pedig nem lehetett egyszerű az elmúlt évek küzdelmes vármentését, annak örömteli vagy éppen homokráncolásra okot adó részleteit összefoglalni. Jómagam legelőször még akkor jutottam el a Rákócziak egykori sasfészkébe, amikor éppen hogy már megszabadították az erdőség öleléséből. Aztán amikor lassanként magasodtak a falak, mélyültek a kutatóárkok, örömmel nyugtáztam a változásokat. A holt kövek közé élet költözött ismét, ha nem is marcona hadfiak, hanem gimnazista fiúk és leányok képében. Mit is kívánhatnék a regéci vármentőknek? Pénzt, paripát {teherautót} és fegyvert {lapátot} a további sikerek eléréséhez!

    Üdvözlettel a szomszédvárból, Szádvárból: Nagyon Várbarát

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>