KezdőlapVárjáró MagazinVárjáró Magazin 5. szám

Hozzászólások

Várjáró Magazin 5. szám — 5 hozzászólás

  1. Szögliget községéből ki északra a Szalamandra túrista házig, onnan pedig végig (a sorompó előtt parkolva) a jelzett, először aszfaltos úton, majd neki a hegynek a tanösvény (T) vagy a piros “rom” jelzésen.
    A megadott email címre küldtem térképet.

    Üdvözlettel:
    Vígvári Tamás

  2. Tervezem rövidesen, felkeresni a várat hogyan tudom megtalálni? Segítséget előre is köszönöm!

    Üdvözlettel: kofl

  3. Gratulálok az íráshoz! A helyszínen szerzett élményeim most még gazdagabbá váltak, ugyanakkor megint mehetnékem támadt, hogy még jobban megismerjem a várat! Köszönet érte! :-)

  4. Nagy érdeklődéssel olvastam végig a szöveget, hiszen a csábrági várban igen régen jártam. Akkoriban leszállva Korpona városában a vonatról, gyalogszerrel Bozók érintésével az alkonyati órákra értem el az éjszakai szállásul kigondolt történelmi helyszínre. Ott nyakig érő zöld dzsungel fogadta a turistát, a legtöbb részét a csalánerdő megközelíthetetlenné tette. Szívből örülök, hogy most már itt is akad egy vármentő csapat, akiknek lelkes tagjai felvállalták a nemes, de kegyetlenül nehéz feladatot: megóvni a műemléket az utókornak, hogy még generációk sokasága csodálhassa meg. Sok sikert, energiát és élményeket kívánok a csábrági vármentőknek!

    A számukra ismeretlen, de hasonszőrű kollégájuk: Nagyon Várbarát

  5. Naggyon jó!!!
    Főleg a kályhacsempés része!
    Igaz a klotyók a kedvenceim s ebben a vàrban 3db van hellyel-közzel jó állapotban. Viszont sajnàlom, hogy nincs kép a belső kapuról kívülről.
    De így is szuper!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>