Kemencésnap és a Kraszko csiga

Meghívó

“Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ici-pici csiga , Kraszko.  Ez a pici csiga úgy gondolta, hogy  egy mezőn éldegél majd unalmasan kalandok nélkül. A véletlen és a varázslat azonban mindent megváltoztatott.  Hogy hogyan? Várj egy picit,  mindjárt elmesélem és akkor megtudsz mindent . Nagyon furcsa dolgok ezek , úgyhogy ne lepődj meg semmin! Azt azért elárulom, hogy a sok varázslatnak köszönhetöen a mi ici-pici Kraszko csigánk egy gyönyörü vidéken keresztül utazik, amely telis-tele van mesebeli lényekkel. Ezt a vidéket úgy hívják, hogy a Szlovák Karszt.”

Kemencésnap és Kraszko csiga, Szádalmás, Kemencéskert, 2013. 11. 09.

Örömmel értesítjük, hogy 2013. november 9-én a szádalmási Kemencés Kertben a mesés OZ KRASZ leadercsoport területén,  Kraszko csiga királyságában megkereszteljük első mesekönyvünket , melynek címe “Kraszko csigabiga kalandjai” . Erre a nem mindennapi keresztelőre szeretettel meghívjuk önt és családját. Ez a könyv az elsö fogható eredménye a Szlovák Karszt Leadercsoport és a Morva Karszt Leadercsoport együttmüködésének. A résztvevöket ezenkívül egy utánozhatatlan varázslatos  vidéki hangulat, kemencék, kemencés finomságok , fantasztikus borok, a vidéki piacon „KARSTICUM – helyi termékek“  és a hegedűvonó fergeteges játéka várja.

Szeretettel várunk mindenkit!

Részletes program és plakát

Kapcsolat:
Silvia Pápaiová
Tel: 00 421 905 981 918
www.maskras.sk
www.karsticum.sk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × egy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..