KezdőlapBeszámolókA XIV. Vármentő Napok eseményei

Hozzászólások

A XIV. Vármentő Napok eseményei — 3 hozzászólás

  1. Kedves Gyula!

    Ne keseredjen el. Jól tette, hogy nem indult el abban a bizonytalan, cudar hóviharos időjárással fenyegetett közegben. Könnyen útközben ragadt volna. Ami Szádvárt illeti, már ott magasodik a hegytetőn sok évszázad óta. Meg fogja lelni szebb időben is, ne féljen. Ha pedig velünk — a szádvári vármentőkkel is — szeretne megismerkedni, akkor javaslom, hogy vagy a nyári Régészeti Héten vagy az októberi Vármentő Napok alkalmával kerekedjen fel. A pontos időpontokról eme honlapon tájékozódhat.

  2. Három egykori tanítványommal készültem a napra. A bizonytalan útviszonyok miatt nem mertünk nekivágni a közel 60 kilométeres útnak. nagyon sajnálom és nem múlik ez az esztendő úgy,hogy el ne menjek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>