XIII. Vármentő Napok

A Szádvárért Baráti Kör szervezésében 2012. október 20-21-én a több éves hagyomány alapján már XIII. alkalommal kerül sor a Vármentő Napokra.

Találkozzunk októberben, a várban!

Ismét lehetőség nyílik arra, hogy mindazok, akik rendszeresen részt vettek a vár megmentésében, újra találkozhassanak, és tevékenységükkel hozzájárulhassanak ahhoz, hogy a rom területét ne hódíthassa vissza a természet, ne rombolhassa a már megóvott és a megóvásra váró falakat. Alkalmat ad arra, hogy mindazok, akik épített környezetünk megóvásában részt kívánnak venni, most két napon át megtehessék ezt. Majd a jól végzett munka után elfogyasztott vacsorát követően fehér asztal mellett idézhessék fel a közös élményeket, és tervezhessék a jövőt.

A munka célja tehát a vár területén rendszeresen felnövő bozót és más növényzet ritkítása.

A vármentők Szögliget község hangulatos vendégházaiban igényelhetnek szállást, illetve a munkanapokon vacsorát. Ebben segítségükre vagyunk azoknak, akik 2012. szeptember 28. napjáig jelentkeznek a szervezes@szadvar.hu email címen, illetve a +36-30-621-9825 telefonszámon.

Szeretettel várunk mindenkit!

Várbaráti üdvözlettel:
Szádvárért Baráti Kör

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − tizenhét =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..