Első nyertes pályázataink

A Szádvárért Baráti Kör (továbbiakban: SzBK) – az illetékes szakmai hatóságok jóváhagyásával – pályázatot nyújtott be a Nemzeti Kulturális Alaphoz Szádvár külső várának veszélyeztetett déli fala vonatkozásában az állagmegóvási munkák elvégzéséhez szükséges építőanyag beszerzése érdekében. A pályázatot pozitívan bírálták el, megítélve egyesületünk számára a megpályázott teljes összeget, azaz 980.000,- Ft-ot. A 420.000,- Ft-os önrésszel így összesen 1.400.000,- Ft-ot fordíthatunk az építőanyag megvásárlására.

A munkálatok elvégzésére szakemberek felügyelete mellett idén nyáron fog sor kerülni.

A döntés itt található meg.

Egyesületünk szintén pályázatot nyújtott be a Nemzeti Civil Alapprogram Észak-Magyarországi Regionális Kollégiumához „Civil szervezetek működésének támogatása” tárgykörben. A megpályázott 500.000,- Ft-ból 100.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg számunkra, amely összeget kizárólag az SzBK működési költségeinek (pl.: írószerek, telefonszámla) fedezésére fordíthatjuk.

Ezúttal is köszönjük a közreműködők segítségét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − tíz =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..