Szádvár virtuális túrája

Elkészült a vár belsejének gömbpanoráma fotózása és teljes virtuális túrája, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

Járd be velünk Szádvár várát!

A felvételi pontok helyének előzetes meghatározását az udvarok súlypontjában választották ki a szakemberek előzetes útmutatása alapján. Az állások helyét a felvételt készítők a helyszíni adottságok tükrében pontosították a növényzet aktuális állapotának figyelembevételével. A felvételek kitűnően felhasználhatóak a jelenlegi állapot rögzítésére, a rekonstrukciós modellezés során, a geodéziai adatokkal történő összevetésben, és az építészeti részletek vizsgálatában. A gömbpanoráma felvétel előnye a hagyományos fotók sorozatához képest abban rejlik, hogy a vizsgált objektum folyamatában tekinthető végig, esetleg az egymástól távolabbi részek is – melyek egy fotón nem mutathatóak be – könnyen viszonyíthatók egymáshoz. A tudományos szempontok mellett a weboldal látogatóinak is reméljük egy élmény gazdag virtuális bejárást nyújt.

Szöveg: Balogh András és Sandó Norbert (Pazirik Informatikai Kft.)

! A szadvar3d.hu domain a 3 éves támogatási idő elteltével megszűnt, ezért az alábbi link jelenleg nem elérhető! Azonban komoly tárgyalásokban vagyunk a jogtulajdonosokkal, reméljük, hogy hamarosan mégis elérhető lesz a link. Mivel ez pénzkérdés is, egyelőre semmit nem ígérhetünk! !

SZÁDVÁR VIRTUÁLIS TÚRÁJA ITT KEZDŐDIK!

5 hozzászólás ehhez: “Szádvár virtuális túrája”
  1. Kár, hogy napnyugtakor sikerült elkészíteni a felvételeket, ezért sok részlet elveszett.
    Amúgy döbbenetesen valósághűre sikeredett!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..