KezdőlapBeszámolókTokár László: Egy év Szádváron

Hozzászólások

Tokár László: Egy év Szádváron — 4 hozzászólás

  1. Miliczkiné Kenéz Andrea
    2013. október 28. 22:16-re
    Köszönöm. Ha az egészség fontos, éppen azért járok fel a várba.
    Ugye nem egyedül mentél a kápolnához?:-)

  2. Gratulálok Laci bácsi a cikkedhez!!
    Na és legfőképp ahhoz , hogy fájós lábbal ,zok szó nélkül minden alkalommal megmászod a várhegyet. Tiszteletre méltó az elszántságod.
    Kis pontosítást fűznék a cikkhez. Az erdei kápolnát nem a helyiek ápolják.
    Csak Én egyedül :-)))

  3. Laci barátom te olyan élményeidet osztottad meg velünk, amelyekre mások {én sem!} gondoltam volna soha. Hiszen a fák ágai között szaltózó mókustól kezdve a madártollas várfalig mindent észrevettél, feljegyeztél, elraktároztál értelmed fiókjaiban. Nincs mese, te már megfertőződtél a “Szádvár-kórral”. Vagyis élted végéig fogsz zarándokolni az egykori Bebek-lakba. Most eszembe villan gyermekkorom kedvenc természetfilmje, a “Tizenkét hónap az erdőben”. A cím illik is az elhatározásodra, hogy minden hónapban felfedezed Szádvárt, vajon milyen arculatát mutatja meg neked?

    Tehát erőt és kitartást kívánok a “Tizenkét hónap Szádvárban” véghezviteléhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>