KezdőlapHírekÚjabb országos elismerés: Forster Gyula-emlékérmet kapott a Szádvárért Baráti Kör

Hozzászólások

Újabb országos elismerés: Forster Gyula-emlékérmet kapott a Szádvárért Baráti Kör — 5 hozzászólás

  1. Gratulálunk a szorgalmas és szívós kis (vagy nagy? :) ) csapatnak és további kitartást a következő évek munkálataihoz! Sajnos októberben nem tudunk részt venni a sarjazásban, mert Erdélyben leszünk éppen, jó munkát kívánunk!

  2. Feri! Tudod, ki ám itt az öreg? Hát a Szádvár. De majd teszünk róla, hogy némi plasztikai sebészettel megfiatalodjon. :-) Minden esztendőben várunk téged vissza, hiszen karod ereje segíti a vármentést, míg vidámságod mindig mosolyt csal az arcunkra.

  3. Szeretettel gratulálok a baráti körnek! Irigylésre méltó az a szívós kitartás, lendület, tenni akarás, ami évek óta jellemzi a munkátokat. Ha én is hasonló korú lehetnék, biztosan minden szabadidőm a várnak szentelném. Sajnos az idő eljárt felettem, ezért csak szerényen teszem egy évben egyszer amit tudok ez ügyben tenni. Minden tiszteletem a csapaté. Sok erőt, egészséget és kitartást a munkák folytatásához.
    Üdvözlettel: Albert Ferenc (Gufi)

  4. Most lehetetlenség felsorolnom mindazon személyeket, akik 2006 ősze óta hozzájárultak Szádvár megújulásához. Hogy ne legyen az a Csipkerózsika-álmát alvó, zöld lombkoronában rejtőző, rogyadozó kőfalaival állandó életveszélyt jelentő bús omladék. Hanem a megóvására szervezett vármentések a számunkra jelképezzék a szabadidő hasznos eltöltését remek baráti társaságban. Mert ezért alakult a Szádvárért Baráti Kör, amely hírnevét ez a jeles kitüntetés tovább öregbítette. Szeretnék októberben ismét mindenkivel kezet szorítani Szádvárban! :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>