Szubjektív jelentés a Műemlék-kocsmából

November 15-én este a  Műemlék-kocsmát szervezői abban a megtiszteltetésben részesítettek bennünket, hogy előadásuk témájául Szádvárat választották, előadónak pedig a Szádvárért Baráti Kör elnökét Tomatás Tímeát kérték fel.

Előadás a Műemlék-kocsmában

A hangulatos belvárosi kávéházban megtartott eseménysorozat kiváló alkalmat szolgáltatott a téma iránt érdeklődők találkozására és eszmecseréjére. Az előadás számomra -az SzBK alapító tagja lévén nem sok újdonságot jelentett, inkább magára az eseményre és elnök asszonyunk előadására voltam kíváncsi. Nem kellett csalódnom! Tímea remek előadását végig nagy érdeklődéssel figyelték az egybegyűltek, sokszor kérdeztek, aktívan bekapcsolódtak. Az előadás során megismerhettük a vár történetét, a Szádvárért Baráti Kör munkáját, Tímea számba vette a támogatóinkat és ismertette jövőbeni terveinket és céljainkat. Az előadást kötetlen beszélgetés kísérte, a résztvevőktől nagyon jó ötleteket kaptunk és talán néhányukat viszont látjuk a következő vármunkán 2011 márciusában.

Kötetlen beszélgetés azelőadás végén

Köszönjük szépen a Műemlék-kocsma szervezőinek a lehetőséget, a hallgatóságnak a figyelmet és mindenkinek a remek hangulatban eltöltött közös estét! Sok hasonló kezdeményezésre lenne még szükség!

Dr. Kalota Ágnes a Műemlék-kocsmák egyik szervezője

Szöveg: Sipos Sándor, kép: dr. Kovács Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − kettő =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..