Kérjük, RENDELKEZZEN ADÓJA 1%-val SZÁDVÁR JAVÁRA!

A személyi jövedelemadóról szóló 1996. évi CXXVI. törvény lehetővé teszi, hogy magányszemélyek nyilatkozattal rendelkezzenek a befizetett adójuk 1%-ról – többek között – az olyan, alapszabálya szerint közhasznú tevékenységet meghatározott ideje folytató társadalmi szervezetek javára, amelyeket a bíróság a rendelkező nyilatkozat évének első napja előtt legalább 3 évvel nyilvántartásba vett.

A fentiek szerint a Szádvárért Baráti Kör 2010. évtől vált jogosulttá arra, hogy a felajánlott 1%-ról a javára rendelkezzenek.

Amennyiben egyesületünk céljait támogatásra méltónak találja, kérjük rendelkezzen Szádvár javára, adószámunk (19332338-1-05) feltüntetésével!

Letölthető és nyomtatható nyomtatványaink az 1% adóutalás kapcsán (a .doc és .docx változatnál használja a letöltés/nyomtatás esetén a fejlécben megjelenő Szerkesztés engedélyezése  opciót):
PDF, doc , docx

A jogszabályi változások és az elektronikai fejlesztések nyomán ügyfélkapun keresztül is lehetséges – az ott írtak szerint – támogatása felajánlása.

TÁMOGATÁS

Amennyiben módjában áll, kérjük támogassa egyesületünket adomány formájában is!

Számlaszámunk:

OTP-11734152-20030982
(SWIFT-Code: OPTVHUHB)

További felajánlásokat a nemzetközi adománygyűjtő portálon (Globalgiving.com) tehet, amelyre Magyarországról egyedül a Szádvárért Baráti Kör kerülhetett fel érdemei elismeréseként.

blank

Támogatásának felajánlására a PayPal rendszere is rendelkezésre áll.

blank

Felajánlását előre is megköszönjük!

A Felajánlásokról az igénybe vehető adókedvezmények kapcsán igazolást kérésére állítunk ki.

Adományának sorsát nyomon követheti a Pénzügyi beszámolók menüpontban, illetve személyesen a Vármentő Napokon.

SzBK_Logo_4


Hozzászólások

Támogatási lehetőségek — 10 hozzászólás

 1. Kedves Péter,
  hova írjunk? Kérem, a kapcsolat@szadvar.hu mail-re írja meg elérhetőségét, örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot! A késedelmes válaszért elnézését kérem, de pont most folyik a facebook profil oldallá alakítása, és néhány cikket ide is fel kellett tennem, emiatt csak most láttam hozzászólását. :-)
  Üdvözlettel: SzBK webmester

 2. Kedves Szádvárért Baráti Kör!

  Köszönjük az eddigi munkátokat!!

  Az 1%-omat Nektek küldöm!

  Üdvözlettel:

  Sütő Sándor
  Debrecen/Szögliget

 3. Sziasztok vármentők!

  Még ha többel nem is tudok, de az 1% felajánlásával szeretnék hozzájárulni a nem mindennapi vállalkozásotokhoz, megfeszített munkátokhoz.
  Sok sikert és kitartást kívánok!
  Üdv: Csaba!

 4. Sziasztok VÁRMENTŐK!

  Az 1%-om a tiétek, márciusban,ha lesz meló a várban,várért, szóljatok, megyek!
  Addig üdv !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tag-ek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>