KezdőlapVárjáró MagazinVárjáró Magazin 8. szám

Hozzászólások

Várjáró Magazin 8. szám — 3 hozzászólás

  1. Tisztelt Szerkesztők!
    Érdeklődve figyelem és olvasgattam a weboldalukat, valamint szintén érdeklődve nézem a mostanában Szádvárnál végzett vármentő munkálatokat, amivel főképp a facebookon találkozom rövid hírekben.
    Szádváron még nem voltam, de majd mindenképpen tervezem megnézni valamikor. A sok várrom közül kissé nehéz választani. :)
    A közelben lévő Hasznosi várnál nemrég voltam kirándulni, irtam egy blogbejegyzést is a Hasznosi várnál tett kirándulásról, fényképekkel, drón képekkel, csináltam egy rövid kis videót is. Ha valakit esetleg érdekel a bejegyzés, itt megtalálja: https://dronside.com/hasznosi-cserteri-var/
    Nem tudom, Szádvárat mikor lenne célszerű felkeresni, mindenképpen szeretnék csinálni róla néhány drón felvételt.
    Ha drón képekre lenne esetleg később szükségük Szádvárról, akkor szívesen, bérmenesen.. De ahhoz még el kell előbb látogatnom a várromhoz :)
    További sok sikert és örömöt kivánok a Szádvárnál végzett tevékenységük kapcsán!
    – Lengyel Balázs

  2. Kedves Attila! Miközben olvastam, átéltem gyerekkorom gyakori kirándulásait a hasznosi (cserteri) várhoz. Nagyon biztató, hogy ilyen szépen összeállítottad a történetét. Köszönet ezért a hasznosiak nevében.

  3. Üdv Attila! Szép összeállítás és végre nógrádi! Hogy állsz a tari kutatásaiddal? Szia, Laci -Starjánból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>